top of page
  • Photo du rédacteurHubert Halbrecq

Getuigenis van Golden Palace


Met zijn speelzalen die 24 uur per dag open blijven en zijn bijna 600 werknemers heeft Golden Palace vrij specifieke behoeften wat rekrutering betreft. Zowel voor vaste banen als voor uitzendopdrachten gebruikt het bedrijf een ATS. Een kijkje op deze business case.


Toen Frédéric Walckiers in 2017 het team van Golden Palace kwam versterken, was de zoektocht naar een efficiënt aanwervingstool een van de eerste taken die hij zichzelf oplegde. In die tijd doorstond het bedrijf een snelle groei en nam het veel mensen aan. “Omdat ons team klein was, moesten we absoluut de verschillende aspecten van werving en selectie op één plek centraliseren", lichtde HR-directeur toe. "Het ATS van Talentsquare voldeed daar perfect aan. Van de creatie van de vacature tot en met de antwoorden die de kandidaten toegestuurd krijgen, alles wordt op het platform gecentraliseerd.”


1. Een persoon meer in het team


Voor de personeelsdirecteur van Golden Palace geldt een ATS bijna als een extra recruiter in het team. “Dankzij de tool van Talentsquare kan onze recruitment specialist zich toeleggen op essentiële taken rond de screening van kandidaten. Vroeger ging elk aanwervingstraject met veel administratief werk en tijdrovende taken gepaard. Dat is nu niet meer het geval.”


2. Vereenvoudigd beheer van uitzendopdrachten


Naast recruitment gebruikt Golden Palace het ATS van Talentsquare voor haar tijdelijke vacatures. “Kenmerkend voor ons bedrijf is dat het 7 dagen per week en 24 uur per dag open is. In de speelzalen werken onze medewerkers in ploegen van 8 uur. Wanneer een werknemer onverwacht afwezig is, moeten wij binnen een zeer korte tijdspanne en soms buiten de normale kantooruren een vervanger vinden. Hiervoor werken we met een team van uitzendkrachten”, legt Frédéric Walckiers uit.


“De integratie van de ‘uitzendcomponent’ in ons ATS biedt als voordeel dat we geen beroep op uitzendbureaus meer hoeven te doen. Aanmaak van het contract, RSZ of Dimona ... alles verloopt automatisch. Voor ons is het sneller en goedkoper op die manier te werken dan met een uitzendkantoor dat een hele structuur achter zich heeft,” voegt hij eraan toe.


3. Uitzendkrachten testen en trainen


Zo is Golden Palace erin geslaagd een pool van tijdelijke werknemers samen te stellen. Dit is zeer belangrijk omdat er wettelijke vereisten zijn om in een speelzaal te werken. “Dankzij de uitzendmodule van Talentsquare hebben we permanent toegang tot werknemers die zich beschikbaar hebben verklaard voor uitzendwerk en die we hebben kunnen opleiden en testen”, besluit Frédéric Walckiers.


ATS tot uw dienst

Het Applicant Tracking System (ATS) is een krachtig instrument om uw wervingsproces te stroomlijnen en te versnellen. Met deze tool kunt u gemakkelijk uw talentervaring verbeteren, tijd besparen en de beste kandidaten vinden.


Hulp nodig om uw wervingsproces te beheren en automatiseren? We zijn er om u bij te staan! Neem contact met ons op!

bottom of page